Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Eğer bir gün ATM makinalarından soyguncu tarafından para çekmeye zorlanırsanız??

<< < (2/4) > >>

a1ONEboy:
denede kovalasınlar senide ;D merkez bankası yazıyorsa yani merkez bankası gönderdiyse gerçektir

peja:
bu ay kredi kartı borcumu nasıl ödicem diye bir care arıyodum iyi bir yöntem olabilir:p ;D

peja:
ya Atm derken yurdum insanı.. bir gün para çekmek yada yatırmak için bir bankanın atm sine geldim ve atm den işlem yapman kişinin arkasındaki sıraya durdum... Adam atm deki ses kayıtından gelen hatunla konuşuyodu.En sonunda ses kaydı "lütfen kartınızı unutmayın" dedi adamda unuturmuyum hiç dedi ve yine bişeyler dedi ama hatırlayamıyorum :):)):)

etlisarma:
e benim şifrem 0110terstende aynı nolucak ???
ciddiyim bu arada

erteb:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya Atm derken yurdum insanı.. bir gün para çekmek yada yatırmak için bir bankanın atm sine geldim ve atm den işlem yapman kişinin arkasındaki sıraya durdum... Adam atm deki ses kayıtından gelen hatunla konuşuyodu.En sonunda ses kaydı "lütfen kartınızı unutmayın" dedi adamda unuturmuyum hiç dedi ve yine bişeyler dedi ama hatırlayamıyorum :):)):)

--- Alıntı sonu ---
;D ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git