0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet gonderiyorlar cok guler yuzlu musteri temsilcisi var boyle olunca nivea ya ilgi artiyor tabi onemli olan tatli dil bazi siteler var bir kafana vurmadigi kaliyor kabaca gonderemiyoruz malesef demiyorlarmi o insani bozuyor iste neysem isteyin geliyor arkadaslar
aslında niveanın o kadar geniş bir ürün yelpazesi var ki...bende cilt bakım ürünleri numuneleri bekliyodum açıkcası...
arkadaşlar ben bir kez kendi adıma istedim.el kremi,güneş kremi ve bebek ürünleri ile duş jeli numuneleri gönderdiler.daha sonra eşimin adına nivea extreme comfort numunesi veriliyor diye istekte bulundum.göndere göndere 2 ml.küçük tek bir kağıt parçası losyon geldi.birde kargo biz yokken gelmiş.şubeye dönmüş.küçük şişe numunesi sanıp şubeden almak için çarşıya gittik.bir de ne görelim küçücük tek bir kağıt numune.gittiğimize değmedi.önceden erkek numunesi isteyenlerin fotoları yayınlanmıştı burada.onların bir küçük tüp şişe ve küçük losyon şişesiydi.bende öyle gelecek sandım.ama fiyasko oldu bizimkisi
nivea dan numune paketim az önce kargo ile geldiiçinde duş jeli, şampuan, el kremi, traş losyonu numuneleri bulunmaktateşekkürler nivea