;Dbana 1saat önce telefon geldi hoş bi bayandı numune istemişsiniz mail atmışsınız okuyorum şu an dedi ve cilt tipimi falan sordu aile paketi göndereceklermiş 1ay içinde gelir şu an onaylıyorum dedi adı belli olan firmalarda yamuk yok olması da zor galiba eğer paket gelmezse size yazarım gelirse de yazarım tabiki
bana göndermişler kargo evde bulamayınca not bırakmış ve maalesef o da elime ulaşmadı. kargo geri gitmiş. niveadan arayıp numuneleriniz geri geldi tekrar gönderirsek kargo size ait dediler,ben de istemediğimi söyledim.
hadi yaaa kargo geri götürüyosa biz gidip alırız neden geri gönderiyolar komşuya kapıcıya bıraksınlar allah allah

bak buna kızdım
kargo not bırakmış evde bulamadık diye ama kayboldu herhalde bana ulaşmadı. şubeden 3 günde alınmayanlar geri gönderiliyormuş,bilginiz olsun.
bende bikaç gün önce numune talebinde bulunmuştum
bugün mail geldi ,bir ay içerisinde göndericez diye
arkadaşlar nivea.com.tr den iletişim bölümüne numulerden istediğimi yazdım 1 hafta içinde geldi valla..içinde el kremi,şampuan,duş jeli filan vardı.
bende numune istedim şimdi mail atmışlar...1 aya kadar göndereceklerine dair..adres teyit etmişler....
bende geçen hafta istedim 1ay içinde gönderilir dedi.dün geldi.iki paket halinde biri bebeğim için krem şampuan ıslak mendil numuneleri.diğer paket de bizim için eşime balsam bana kremler falan.gerçekten iyi bir firma
bende geçen hafta cilt bakımı numunelerinden istemiştim dün geldi saolsunlar

)
okadar şirin duruyorlarki kullanmaya kıyamıyorum ben