çok güzel bir fikir nasılsa kazanan hileyle kazanıyo
Böyle ödülleri hilecilere kaptırmazlar merak etmeyin. Hileciler anca küçük ev aletleri kazanabilirler

Daha fazlası biraz kasar onları..
bence ole deme sco tras haberde gordum nasıl yaptılarsa tam haberlerı kac bın kez yayınlanmıtı ben onca destege ragmen 1000 falan zor yaptım
oturup face acan üyelikte acar sco :)hem belki faceden begenle oy verilir daha site yok ortada.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu mail doğrudur umarım. Oylamalı yarışmalarda , sorun çıktığını sahte uyeliklerle kazanmak için herşeyin yapıldığını , en doğru kararın jurinin seçmesi olduğunu anlatan kısa bir yazı yazacağım. Herkes yazsın bence, yoksa bunun sonundada üzülenler, konuşmalar, tartışmalar uzayıp gidecek ,en azından katıldık kazanamadık deriz.
oturup face acan üyelikte acar sco :)hem belki faceden begenle oy verilir daha site yok ortada.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bu mail doğrudur umarım. Oylamalı yarışmalarda , sorun çıktığını sahte uyeliklerle kazanmak için herşeyin yapıldığını , en doğru kararın jurinin seçmesi olduğunu anlatan kısa bir yazı yazacağım. Herkes yazsın bence, yoksa bunun sonundada üzülenler, konuşmalar, tartışmalar uzayıp gidecek ,en azından katıldık kazanamadık deriz.
Katılmayı düşünmesemde mail atmayada üşenmeyeceğim..
bende guzel bır maıl yazıcagım valla hıc olmazsa cekılıslerde sansımız oluyo dıger turlu ne sansı yanınada yaklasamıyoruz
mailleriniz işe yaramiş kazananları juri seçecek
en çok beğeniyi alan kazancak diyor
Bende jüri seçsin isterim tabi ama bunu onlar kabul etmez onlar için beğendirip daha çok kişiye ulaşıp reklam yapmak önemli. Jüri seçerse sadece yarışmaya katılanlarla sınırlı kalır reklamları çünkü. Keşke daha farklı bir çözüm olsa.Bende büyük ödüller için yarışabilsem.
ben katıldım bakalım nolcak ?
iletişimden beğenili olmasın diye yazdım gönderdim sizlerde bi deyin yazın derim