Biten Kampanyalar > Kazananlar

deliefe06 | Kazandıklarım

<< < (31/61) > >>

a1ONEboy:
garantiye kızmıştır :D banada gelmedi yhaa niye hep sonra geliyo bana görende hakkari de oturuyoruz sancak :S

asi demir:
valla bilmem ama banada gelmedi şimdi garantiye gidip boğacam bi kaç kişiyi

minikcim:
nedenmi kızdım ben önce kendime doldurdum arkadan yeğenime ona geldi bana yok bugün aynı evde oturduğum birine geldi getiren kişiye sordum bir tanemi diye evet dedi bu bana gelen son kumbara bitti hepsi dedi yani bana yokkk  >:(

minikcim:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingarantiye kızmıştır :D banada gelmedi yhaa niye hep sonra geliyo bana görende hakkari de oturuyoruz sancak :S

--- Alıntı sonu ---

he yaa hakkaride otursam bari anca gelir yolda diyecem ama yok aynı adrese geliyor hem ben onlardan önce kayıt oldum bana yok ona kızıyom olsun bende bugün garantiye mail attım döktüm içimi rahatladım valla  ;D

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingarantiye kızmıştır :D banada gelmedi yhaa niye hep sonra geliyo bana görende hakkari de oturuyoruz sancak :S

--- Alıntı sonu ---

he yaa hakkaride otursam bari anca gelir yolda diyecem ama yok aynı adrese geliyor hem ben onlardan önce kayıt oldum bana yok ona kızıyom olsun bende bugün garantiye mail attım döktüm içimi rahatladım valla  ;D

--- Alıntı sonu ---
iyi yapmışsın bende pentiye dökmüştüm hep cevap verirler onda vermediler :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git