ben tam bir başlıkta toplayacaktımki adminimin yazısını okuyunca ortada bir kararsızlık olduğunu gördüm. şuan çözüm bulunana kadar bu şekilde devam ediyoruz sanırım:)
Ben ken di adıma eleştirilerin gelmesini bizim gelişimimiz adına yararlı buluyorum. Tuanan arkadaşımız bir sıkıntısını dile getirmiş belki onunu gibi katılmak isteyip kendini geri çeken arkadaşlarda vardır. face yada blog olmasına gerek yok hiç bir şey yoksa adınız soyadınız ve ulaşabileceğimiz mailinizi yazın yeter
Diğer bloger arkadaşlaeın söylediği gibi şartları firmalar koyuyor. Bize bıraktıklarındada rahat katılım olsun diye minimum şart koymaya özen gösteriyoruz:) aşırı yorucu şart koyulunca zaten firmalara bunun katılımı olumsuz etkileyeceğini belirtiyoruz
Her kampanyanın bir müşterisi vardır mutlaka oylamalılarda başarılı olan okampanyaları tercih eder. oyunda başarılı olan flash oyunlarını takip eder. Kompozisyon yeteneği olan fikirleriyle kazanır, ailesi geniş olan vede şanslı olanlar 50.100. vs li katılımlarda kazanır , kazanmak isteyipte zamanı kısıtlı olanlarda blogları tercih eder
Yani her kampanyanın takipcisi vardır oyüzden blog kampanyalarını küçümseyen arkadaşların bunları bilmesini isterim.
İstemeyen arkadaşların blog kampanyasını görmemesi gibi bir seçeneğin olmasını isterim açıkçası