Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Blog Kampanyaları Nasıl Olsun ?
Meraal:
admin bence oda güzel bir çözüm olmayacaktır.. Bence dediğim gibi bir çözüm yolu varsa o şekilde yapılmalı istemeyen blog kampanyalarını engellesin mesela..
nursen:
sayın admin kilitlenirse güncel olup olmadıgı anlaşılmaz her yenı kampanya eklenınce gerılerde kalır dıkkat cekmez dıye dusunuyorum ???
Tuanna:
bence blog kampanyaları katılabilinir olsun. yani bir ton şey isteniyor git şuraya yorum yap facebook grubuna katıl facebookta duyur blogta duyur..
ben facebooka giremiyorum böyle kampanya duyuracak bir bloğumda yok. eee nasıl katılabilirim o zaman hal böyle oluncada bakın blog kampanyalarının yorumlarına hep aynı kişiler. ezberledim artık isimlerini...
olay aynı kişiler arasında dönüp duruyor...
bizdeson mesajlar panasıunda blog harici güncel birşey bulacağız diye boşuna ugrasıyoruz. bence blog sahipleri bu artları kaldırmıyorlarsa son mesajlar bölümünde görünmesin...
Meraal:
Ay hayır bide nasıl üzülüyorum ya.. Bir iki kişi rahatsız diye çektiğimiz sıkıntıya bak burası kampanya paylaşım sitesi ve diğer kampanyalar paylaşılınca ve içinde gereksiz bir sürü muhabbet yapılmasına rağmen kimse rahatsız olmuyor bloglardan oluyorlar.. Admin bence her iki taraf düşünülerek karar alınılmalı..
Meraal:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbence blog kampanyaları katılabilinir olsun. yani bir ton şey isteniyor git şuraya yorum yap facebook grubuna katıl facebookta duyur blogta duyur..
ben facebooka giremiyorum böyle kampanya duyuracak bir bloğumda yok. eee nasıl katılabilirim o zaman hal böyle oluncada bakın blog kampanyalarının yorumlarına hep aynı kişiler. ezberledim artık isimlerini...
olay aynı kişiler arasında dönüp duruyor...
bizdeson mesajlar panasıunda blog harici güncel birşey bulacağız diye boşuna ugrasıyoruz. bence blog sahipleri bu artları kaldırmıyorlarsa son mesajlar bölümünde görünmesin...
--- Alıntı sonu ---
canım blog sahibi olmak çok zor değil ve şartları firmalar belirliyor istersen sana yardımcı olabilirim blog açman için.. ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git