Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Blog Kampanyaları Nasıl Olsun ?

<< < (6/13) > >>

filix:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatılması çok kısa sürmeli .
yok bloğunda paylaş ,yok face de paylaş ,yok bloğa yorum bırak  v.s. ...iş başvurusu gibi..

--- Alıntı sonu ---
tamamen katılıyorum

balpötüşü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatılması çok kısa sürmeli .
yok bloğunda paylaş ,yok face de paylaş ,yok bloğa yorum bırak  v.s. ...iş başvurusu gibi..

--- Alıntı sonu ---

şartları firmalar belirliyor her katıldığımız kampanyada firmaların sitelerine üye oluyoruz facebook gruplarına falan yeri geliyor katılıyoruz.blog kampanyalarındaki şartlarda bunlardan farklı değil. ;)

emirtalha:

--- Alıntı sonu ---

bu şartları firma belirliyor facebook ta paylaşım olacakki yüzlerce kişi görebilsin bloglarda paylaşım olacakki o blogların izleyicileride katılım yapsın bu büyük bir zincir tek halka ile başlıyor kocaman bi kolye oluyor  ;D

Tek başlık mantıklı bencede şimdi topluyorum kampanyalarımı.

cicikan:
ee ben şimdi yeni kampanya yapacağım ama blog kampanyalarımı tek konuda toplayınca yeni kampanyama nasıl dikkat çektireceğim bir konu başlığı altında toplamak güzel olmadı off yaaa olmuoyr böyle her kampanyanın konusu ayrı olmalı dikkat çekilmiyor yoksa...

emirtalha:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinee ben şimdi yeni kampanya yapacağım ama blog kampanyalarımı tek konuda toplayınca yeni kampanyama nasıl dikkat çektireceğim bir konu başlığı altında toplamak güzel olmadı off yaaa olmuoyr böyle her kampanyanın konusu ayrı olmalı dikkat çekilmiyor yoksa...

--- Alıntı sonu ---

kendi konunun içinde yorum yazarsın güncellenir birşeyler olmuş burada der bakarız biz konuya :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git