Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Kışın aç kalan kuşlar...
peja:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbende kedilere çalışır oldum sadece. yavru kediler çok oluo burda. onlara gidip süt alıp veriyorum.küçükler pisi pisi yapınca kaçıo hemen ama büyükler pisi pisi çoğu gelio bacağıma sürtünüo ben sevmesem bile :D ben duruorum onlar etrafımda daire çizip sürtünüolar::) sevgiye de muhtaçlar yemeğe olduğu kadar. ne de olsa can taşıyolar...
--- Alıntı sonu ---
Ben hem kedilere hem kuşlara çalışıyorum maddi durumun düzgün olduğu zamanlarda aşılarını bile yaptırdım ama kuşlar için apartman yönetimiyle papaz bi haldeyim balkona koyuyorum ekmekleri çatıya çıkmam pek mümkün değil çıkış şekli çok tehlikeli çünki demir merdiven uzatmak zorundayız. bu linki yardım kampanyalarındada açtım ama yeri gelmişken buradada vereyim Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bu sitede sokak kedileri ve köpeklerine yardım toplanıyor illaki para değil mama aşı pamuk sargı bezi vs...
--- Alıntı sonu ---
Herkes sizin gibi bilinçli olsa çeşke....Tebrik ediyorum sitenizide çok güzel buldum , elimden geldiği kadarıyla destekleyeceğimdir. ;)
Beyondparadise:
Sağ tarafta fatih camisi kedileri var yardımlar o bölümden ulaştıırılıyo yani mama tabağım mama sargı bezi aşı aklına ne gelirse detaylı liste var orada
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
bariskaplan:
Bizim binada da kedi var ve hergün besliyoruz ama binalakiler kediyi istemiyolar ve bazıları vuruyor bile hayvana.
soldierkan:
ben evimizin arka tarafında kömürlük üstünde besliyorum kedileri laf söylemeye çalıştılar ama postayı teker teker kavga ederk koydum ;D şimdi kimsenin sesi çıkmıyo ;D
peja:
Yorum ve hayvan dostlarımızı unutmayan arkadaşlar teşekkürler.Fatihteki sokak kedileri için imkan olunca mama siparişi verecem (bi öğrencinin elinden ne gelirse ) ::) ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git