Kampanyalar > Biten Kampanyalar
DR OETKER
zuleyha_86:
Geçenlerde bir ürünleri ile ilgili şikayetimi iletişim kısmından yazmıştım. 2 kez arayıp ilgilendiler sağolsunlar. Talep etmedim ancak 1 koli ürün yolladılar.
İçinde : Kek un vardı. 1 kutu due 2 mi ne ondan vardı. 1 adet bitter sanırım yolladıkları ürünün birinde eritilerek kullanmak üzere yollamışlar tam incelemedim. 5 li kabartma tozu 5 li vanilya 5 li dekor şekeri. 1 paket kakaolu puding. Allah bereket versin güzel bir jestti. ;D
asi demir:
şikayetin neydi ;D
zuleyha_86:
he birde milkshake yolladılar onu yazmayı unutmuşum
şikayetim milkshake içinden bir nesne çıktı ne olduğunu anlayamadık zeytin büyüklüğünde pis bişi >:( çokta severim milkshakeyi. o yüzden şikayetimi dile getirmiştim.
ezel59:
numune gönderimleri yokmuş ama sizin gönlünüzü almak için yapmışlardır..
illa şikayet mi edelim kardeşim.. ;D ;D şaka şaka afiyet olsun..
devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinGeçenlerde bir ürünleri ile ilgili şikayetimi iletişim kısmından yazmıştım. 2 kez arayıp ilgilendiler sağolsunlar. Talep etmedim ancak 1 koli ürün yolladılar.
İçinde : Kek un vardı. 1 kutu due 2 mi ne ondan vardı. 1 adet bitter sanırım yolladıkları ürünün birinde eritilerek kullanmak üzere yollamışlar tam incelemedim. 5 li kabartma tozu 5 li vanilya 5 li dekor şekeri. 1 paket kakaolu puding. Allah bereket versin güzel bir jestti. ;D
--- Alıntı sonu ---
Sayın Devrim ...
Maalesef numune ürün gönderimimiz mevcut değildir.Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sevgi ve Saygılarımızla, ============================================Dr. Oetker Gıda San. ve Tic. A.ŞTanıtım, Tutundurma ve Halkla İlişkilerMüşteri Hizmetleri0 800 415 98 04www.droetker.com.tr
Konu kapanmıştır:-)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git