Kampanyalar > Biten Kampanyalar
miller kampanyası
badmadsad:
ben daha 'oynayacak' bir sey bulamadim.
muku:
Ritmi koru” adlı gerçeklik oyunu çoklu web sitedelerinden oluşan bir online oyundur. Kullanıcılar başlangıç sitesi olan Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin sitesinden ipuçlarını toplayarak ödül kurgularının yer aldığı sitelere ulaşacaklar. Üye olup, belirli dönemlerde oynanan oyunları başarıyla geçen oyuncular, oyunları belirtilen kriterlerle geçtikleri taktirde, o görev için belirlenmiş olan hediyeyi kazanacaklardır.
diyomuş web sitesi katılım koşullarında..
ysr86:
Bunlar gerçekten hasta :D ne biçim foto koymuşlar öyle hastaların raporlarına.. Ama ne yapacaz hiç anlamadım valla bekleyip görelim heralde bilgi mail i gelir
meto87:
Arkadaşlar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine girin. Orada doktor girişi var. Konu ile ilgilenen doktorun hesabından giriyoruz. Kullanıcı adı: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin şifre :1965 Nereden bulundu bu derseniz. Sitenin kaynağını görüntüle deyin ve en altına bakın. İpucu olarak gözüküyor. Şimdilik bu var. Yavaş yavaş başlıyor. Giriş yapılınca hasta raporlarından hastann durumu gözüküyor. Herhalde ileride biz de bir noktadan sonra katılacağız.
lonelycocuq:
yaman gezgin kayboldu oyununa benzer bi oyun...herhalde bunu yapan firmada 41-29 :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git