Gönderen Konu: verdaa defne ürünleri  (Okunma sayısı 22185 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serraesin

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: verdaa defne ürünleri
« Yanıtla #70 : 19 Ocak 2009, 17:02:57 »
Merhaba,
Bu siteye yeni katıldım... Çok güzel görünüyor :)
Verdaa'nın iletişi formunu doldurdum. Gelen cevap aşağıda...

Sayın Serra ESİN ÖZCAN, İlginize teşekkür ederiz. Ürünlerimizin numune gönderimi olmadığını üzülerekifade ederiz. Değerli Siparişlerinizi bekler iyi günler dileriz.  Saygılarımızla Murat GÜLDış Ticaret Yöneticisi Gülteks Dis Ticaret Ltd. Sti.Orhanli Mah. Kurtulus Cad. No:198TR 31080 Antakya / HatayTel : 0090326 216 62 77 - 78Fax : 0090326 216 62 76e-mail : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Web : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı LeadRi61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 19 Ocak 2009, 17:18:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Merhaba,
Bu siteye yeni katıldım... Çok güzel görünüyor :)
Verdaa'nın iletişi formunu doldurdum. Gelen cevap aşağıda...

Sayın Serra ESİN ÖZCAN, İlginize teşekkür ederiz. Ürünlerimizin numune gönderimi olmadığını üzülerekifade ederiz. Değerli Siparişlerinizi bekler iyi günler dileriz.  Saygılarımızla Murat GÜLDış Ticaret Yöneticisi Gülteks Dis Ticaret Ltd. Sti.Orhanli Mah. Kurtulus Cad. No:198TR 31080 Antakya / HatayTel : 0090326 216 62 77 - 78Fax : 0090326 216 62 76e-mail : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Web : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

hoşgeldin...
kampanyaya bakarsak aylar önce acılmış bir konu ona dikkat etmeliyiz.. gördermemeleri normal karşılanabilir :)

Çevrimdışı zeos

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #72 : 22 Ocak 2009, 22:37:28 »
bugün markete bebegime bez almaya gittim bi baktım verdaa ürünleri fiyat olarakda gözde markalarla esdeger.gittigim markette adanada bayagı kayda deger bi market demek ki büyük bi firma..paylaşmak istedim

Çevrimdışı misero

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #73 : 25 Ocak 2009, 00:55:22 »
arkadaşlar ben hataydayım birebir istemeyi denicem:) ürünlerini normalde ücretli alıp kullandığımız için kesinlikle tavsiye ederim.karko ücretinden çekinmeyin bende.eğer ürünleri gönderirlerse hemen ödemeyi kabul edin derim