Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Siteye üye yapacak kimse bulamıyorum!

<< < (4/6) > >>

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben üye olursam bişey kaznabiliyormuyum evet derseniz üye olacam ;D ;D

--- Alıntı sonu ---
Hayır kazanamıyosun sen üye olma.. Anaaaaa ne naz yaptın haa üye ol gitsin işte 3 gündür üye olmak için düşünüyosun.. yolla mailini birine üye ol adamı hasta etme. :)

erteb:
Ekmek yapma makinesi için biz naz yaptık mı :D Üye ol, puan toplayıp dvd-kitap alıyorsun puanlarla. Davet ettiğin arkadaşlarından puan kazanıyorsun. Anketlerden, kampanyalardan puan topluyorsun.

Beyondparadise:

Ben zaten üyeyim o siteye yinede eker kampanyası için ayrıca davetmi lazım?

erteb:
Kampanya İstanbul-Ankara-İzmir'de yapıldı. Şimdide fikrimühimlerin yaptığı yeni üyeler, 2. Eker kampanyasına katılacak. Daha önce üye olmuş olanlara tekrar Eker kampanyasına davet gönderilmeyecek sanırım.

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanya İstanbul-Ankara-İzmir'de yapıldı. Şimdide fikrimühimlerin yaptığı yeni üyeler, 2. Eker kampanyasına katılacak. Daha önce üye olmuş olanlara tekrar Eker kampanyasına davet gönderilmeyecek sanırım.

--- Alıntı sonu ---

ben üye olalı 1 hafta felan oldu yani bi önceki kampanyaya katılamadım pm den mailimi yolluyorum bi davet gönder istersen

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git