Biten Kampanyalar > Kazananlar

KüL Kedisi | Kazandıklarım

<< < (18/23) > >>

KüL Kedisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinehehehehe  ;D kusum uur getirdiyse daha çokkkk yollarım ben sana küpe yeterki sen iste yeterki uur getirsin :D

--- Alıntı sonu ---

bebeim teee senin dükkanda taktığım küpeler duruyodu hiç çıkarmadım bugün kalplileri çıkarıp siyahları taktım onlar uğur getirdi sanırım sağol bidenem  :-*

FALLEN:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinehehehehe  ;D kusum uur getirdiyse daha çokkkk yollarım ben sana küpe yeterki sen iste yeterki uur getirsin :D

--- Alıntı sonu ---

bebeim teee senin dükkanda taktığım küpeler duruyodu hiç çıkarmadım bugün kalplileri çıkarıp siyahları taktım onlar uğur getirdi sanırım sağol bidenem  :-*

--- Alıntı sonu ---

uğuru geçerse söle yenilerini yollim kusum  ;D

KüL Kedisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
uğuru geçerse söle yenilerini yollim kusum  ;D

--- Alıntı sonu ---

diploma almaya gelirsem kendim gelir alırım bebeim  ;D

FALLEN:
evet evet evet  ;D sen gel bak yeni küpelerde gelcek saten hafta sonu  ;)

KüL Kedisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet evet evet  ;D sen gel bak yeni küpelerde gelcek saten hafta sonu  ;)

--- Alıntı sonu ---

belediyeden yoğun istek var kuzum yolu karşılarız yeterki gel diyolar ama babama bağlı diplomayı amcan yollasın derse gelemem amcam imza lazım gelsin derse uçarak gelirim çok özleniyorum ya huyum kurusun ama bende özledim seni cundaya gideriz gene ne güzel olur  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git