Biten Kampanyalar > Kazananlar

KüL Kedisi | Kazandıklarım

<< < (13/23) > >>

devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEqualizer T-Shirt kazandım craxtan :D

--- Alıntı sonu ---

açıkçası tam 12 den vurdun hediyenin..ben bahar şenliklerinde giymiştim..kızlar falan böyle bir gelip merhaba falan bir tatlı kız vardı..böyle yeğenim gibi çok şirin..ama çok net konuşuyor..akıllı da hani..aynen şu cümleyi söyledi şok olduk arkadaşlarla.. :D :D

--abbi sen kızları bunla mı tavlıyonnn.. :D :D :D :D

KüL Kedisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEqualizer T-Shirt kazandım craxtan :D

--- Alıntı sonu ---

açıkçası tam 12 den vurdun hediyenin..ben bahar şenliklerinde giymiştim..kızlar falan böyle bir gelip merhaba falan bir tatlı kız vardı..böyle yeğenim gibi çok şirin..ama çok net konuşuyor..akıllı da hani..aynen şu cümleyi söyledi şok olduk arkadaşlarla.. :D :D

--- Alıntı sonu ---

Okadar güzelmi ya merak ettim şimdi  :D

devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEqualizer T-Shirt kazandım craxtan :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Okadar güzelmi ya merak ettim şimdi  :D

--- Alıntı sonu ---

o yönden birtek erkeklerde işe yarıyor haha..:D :D

ama çok güzel bir şey.. :):)

KüL Kedisi:
Cepsilondanda QSPA orkide-yasemin şampuan kazandım  ::)

SüsLü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCepsilondanda QSPA orkide-yasemin şampuan kazandım  ::)

--- Alıntı sonu ---
qüle qüle kullan  :-*

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git