Biten Kampanyalar > Kazananlar

KüL Kedisi | Kazandıklarım

<< < (11/23) > >>

bedduamiz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler iyi günlerde kullan :):)

--- Alıntı sonu ---

Teşekkür ederim  :) :)

1 kavanoz daha aldım turuncu kapaklı olanıda değiştirdim 4 kavanozum oldu kırmızı-yeşil-turuncu-mor  :) 2 de kola aldım 1 lt

--- Alıntı sonu ---

1 bardak kola gönderirsin artık :)

--- Alıntı sonu ---

Daha açmadım açar açmaz gönderirim :)

--- Alıntı sonu ---

şimdiden sağol içmiş kadar oldum :)

eycane:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler iyi günlerde kullan :):)

--- Alıntı sonu ---

Teşekkür ederim  :) :)

1 kavanoz daha aldım turuncu kapaklı olanıda değiştirdim 4 kavanozum oldu kırmızı-yeşil-turuncu-mor  :) 2 de kola aldım 1 lt

--- Alıntı sonu ---

1 bardak kola gönderirsin artık :)

--- Alıntı sonu ---

Daha açmadım açar açmaz gönderirim :)

--- Alıntı sonu ---

şimdiden sağol içmiş kadar oldum :)

--- Alıntı sonu ---

:) :)

--- Alıntı sonu ---
güle güle kullan kavanozları,kardeşimde alcaktı market vermedi oda coco colaya şikayet etti bakkalı gelip onlar vercek kavanozları artık bakkala ne yaparlar bilemem:)

eycane:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkürler bende bakkaldan alıyordum kapakları veriyordum 1 hafta sonra geliyordu ama migrosa 2 koca kutu gelmiş gittim ordan aldım hemen  :D

--- Alıntı sonu ---
hayır colayı satıyor kavanozu vermiyor neymiş efendim ondan almamışız colayı bababab:)yarın colacılar gelince görür gününü:)

devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkürler bende bakkaldan alıyordum kapakları veriyordum 1 hafta sonra geliyordu ama migrosa 2 koca kutu gelmiş gittim ordan aldım hemen  :D

--- Alıntı sonu ---
hayır colayı satıyor kavanozu vermiyor neymiş efendim ondan almamışız colayı bababab:)yarın colacılar gelince görür gününü:)

--- Alıntı sonu ---

Hakettiği cezayı alsın kötü bakkal  :D

--- Alıntı sonu ---

hayırlı uğurlu olsun kazandıkların canım.. :D :D

devrim1986:
hayaller inşa etmeye devam.. :):)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git