Diğer > Kampanya Şikayet
Social Trackers; Samsung, White Led Monitörler kampanyasında yapılan usulsüzlük
Gambit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbizim kızdığımız nokta şu.sadece sayıyı önemsiyorduk derlerdi ve kapanırdı mevzu biz yorum yazdığımzda gruptan niye siliniyor yorumlar ve hemen engelleniyoruz?
--- Alıntı sonu ---
Tekrar belirtiyorum benim ne malum kişi ne de malum kurumla herhangi bir ilişkim yok ve hataları kendi hatalarıdır. Fakat durumda bir haksızlık yok, kabalık var. Açıklama yapılması daha güzel olurdu fakat bunun yerine kabalık yapmayı tercih ettiler. Bu konuda ortak hareket edebilir ve tepkimizi belirtebiliriz fakat bu sonucu kabullenmemiz gerekiyor..
akeldan:
ben zaten her halukarda kazanmıcaktım onu geçtim ben bu duruma sadece kızdım
Mayhem:
artı olarak farklı bir nokta ise madem % işareti önemli değildi, bizler neden % işareti koyarak zaman kaybettik? cevapların hepsine bakın % işareti koymayan biri var mı? sizde görüyorsunuzki maalesef yok. bununda sebebi firmadan dolayı kaynaklanıyor. şayet socialtrackers bu yarışmayı usulüne göre yapsaydı hiç bir sorun olmazdı. bizimde firmaya karşı ne bir garezimiz var ne de başka bişey yani keyfimize göre bunları gelip burada yazmıyoruz.
ki buna benzer hatalar facebook kampanyalarında defalarca oldu ve hiç bir taraf mağdur edilmedi. şuana kadar gördüğüm diğer firmalar iki kişiye ödül vererek kimseyi mağdur etmemişti. fakat bu sefer olayın rengi tamamen değişti.
edit: ayrıca kimseyi köşeye sıkıştırmaya çalışmıyoruz. sadece olan ve yaşanan şeyleri anlatmaya çabalıyoruz. zira sansürlenmeseydik zaten ek$isözlük ve uludağsözlüge gerek kalmazdı.
Scorpion:
Gambit'in söylediklerine katılıyorum. Doğru cevap verilmiş. % işaretini koymak ve koymamak kişilerin kendisine kalmış. Aklını kullanan sadece 70 yazarak sanise farkıyla kazanmıs. Bizede tebrikler demek düşer..
HoppiDi:
Arkadaşlar ufacık bir yazım hatası yapıldu diye niye hakkını elinden alsınlarki. Yüzde 70 yazmak istediği belli sonuçta ki 70 yazması bile yeterli bence. Eğer ona vermeslerdi o zaman hak yenmiş olurdu bence.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git