Internetten Para Kazan > Para kazan
Oriflame
eycane:
kardeşim üyeydi ama oda bıktı çıkıyor direktörler çok sıkıyorlar sırf kendileri kazanmak için.........
GÜLÇİN21:
100 bp yaklasık 150 mılyonlluk sparıste kargo ucretsız oluyor mıllet sparısını ıstıyor acele acele 7.50 vermek bana kalıyor ayrıca katalog ıstemedıgım halde devamlı gelıyor yok sevmedım ben bu ısı
istanbul_Efesi:
çok var bunun gibi (avon,oriflame, herbal life, aloe vera, quest net, çağlar network vs) sistem hep aynı bir başkasını üye yaparak gelir sağlamak yani ürünü değil işi satmak satıştan da para kazanılıyor ama önemli olan işi satabilmek network pazarlama sisteminin amacı da zaten o zaman harcamak lazım yapanlara saygı duyuyor ve kolay gelsin diyorum
Seldali:
15 EKİM-15 KASIM ÜYELİK SADECE 1 TL !!!!!!!
ACELE EDİN FIRSATI KAÇIRMAYIN...
BU AY ÜYE OLANLAR YALNIZCA 1 TL ÜYELİK BEDELİ ÖDEYECEKLER İLK AY SİPARİŞ VERENLERE BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER VAR. BANA Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin 'dan yada özelimden ulaşabilirsiniz..
Oriflame size;
Kendi ihtiyaçlarınızı %30 indirimli alabilmeyi,
Oriflame Ürünlerini kendi belirleyeceğiniz fiyattan satarak kar elde edebilmeyi,
Oriflame üyesi olarak yapacağınız her yeni üyenin satışından prim kazanabilmeyi,
Ortalama çalışma temposu ile en az 1000ytl den başlayan kazanç elde edebilmeyi,
Çalışmalarınıza göre Oriflame Ödüllerinden (yurtiçi-yurtdışı seyehat, dolar ödülü, hediye ürünler , kariyer fırsatı) faydalanmayı ve kendi ayaklarınız üzerinde durabilmeyi sağlamaktadır...MUTLU GÜNLER.....
SüsLü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinTam inanmak üzereyken sondaki yazı bütün inancımı zedeledi ;D :D 1 milyon dolar kazanmak hayal değilmiş :o :D
Oriflame ile 1.000.000 Dolar kazanmak hayal değil.
--- Alıntı sonu ---
biz işi qücü bırakıp bu işle ilgilenelim bence hatta dünyadaki tüm insanlar çalışmayı bıraksın :D insanları kandırmak ne kolay ya.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git