Kampanyalar > Biten Kampanyalar
GARANTİ DEN KUMBARAAA
devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBence kendi müşterilerine değilde diğerlerine öncelik tanıyacaklardır finansbank nasıl arayıp kredi kartı verdirmeye çalıştıysa öyle ;D
--- Alıntı sonu ---
Sen bankaya para yatırmaya gitmedin mi hiç:D Öncelik şahsi müşterilerindir..Beni aradı Finansbank aradı ama hala kart gelmedi..Sonra 2 ay sonra babamı arıyor ve diyor ki banka yetkilisi oğlunuza kart göndereceğiz..Onaylıyor musunuz:D Ben 5 banka ile çalışıyorum..Belki bir gün anlarsın:P
a1ONEboy:
Kayit olun veya giris yapinBnece meral 500 ünü almıştır sabahın körunde ... ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
;D ;D
ysr86:
1000 tane mi veriliyomuş ben kaç tane verildiğini göremedimde sitede ???
ysr86:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBence kendi müşterilerine değilde diğerlerine öncelik tanıyacaklardır finansbank nasıl arayıp kredi kartı verdirmeye çalıştıysa öyle ;D
--- Alıntı sonu ---
Sen bankaya para yatırmaya gitmedin mi hiç:D Öncelik şahsi müşterilerindir..Beni aradı Finansbank aradı ama hala kart gelmedi..Sonra 2 ay sonra babamı arıyor ve diyor ki banka yetkilisi oğlunuza kart göndereceğiz..Onaylıyor musunuz:D Ben 5 banka ile çalışıyorum..Belki bir gün anlarsın:P
--- Alıntı sonu ---
İyide ne alakası var ki.. sonuçta reklamını yapmaya çalışıyor tabiki, öncelik olayının olduğunu sanmıyorum ama öncelik olacaksa bu önceliğin müşterisi olmayan kişiler olması çok normaldir ;)
nyks:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
Kendi adıma hesabım yok ama babam yurt dışında çalıştığı için bankalarla çok fazla içli dışlıyız. Önceki mesajda diğer kişiler deme sebebi tel numaramızı da vermemizdi.Müşteri çekme amaçlı kullanılabilecek bir durum. Zaten şart falan yazmamışlar müşteri mi değil mi diye bakmadan da gönderebilirler.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git