Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Show Tv/Kitap Kazan
lemonyak:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben önceki aylarda kitap kazandım bu siteden güya,hala ne gelen var ne giden .. :P
--- Alıntı sonu ---
Benim kitabımda gelmedi geleceğinide sanmıyorum şhow tv kendine yakışanı yapıyor :)
simonbolivar:
evet kitabı yollamıyorlar kendinizi yormayın
nurselcagri:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinEdebiyat öğrencisiyim bu soru yanlıs arkadaslar. İtiraz kime yapılmalı bilmiyorum ama eksik bir soru.İlk edebi mi ilk batılı mı ilk yerli mi yazılmamıs.Ayrıca:
* İlk roman bir çeviri romanı Fenelon’dan Terceme-i Telemek dır.
Onların mantıgı nedir ama ben cevaplarken su yolla cevapladım Tanzimat Edebiyatına ait bir Namık Kemal var içlerinde o da Serveti Fünunculardan önce geldiği için onu sectim.
--- Alıntı sonu ---
doğru dedin arkadaşım,benim eşimde edebiyat öğretmeni ve soruyu ona sorduğumda o da eksiklik var demişti...yaaa alt tarafı bir kitap verecek koskoca show tv,maskara oldu iyice,bir de arkdaşlara hediyelerini yollamamış çok ayıppp :P
hako65:
kargo parası tutuyo diyemi göndermiyolar acep.
penti,sma denedimbiliyom.com göndermedi mesala. 1önlük 2 lira bizim buraya kargo parası en az 9 lira :-\
emre0356:
ben bu yarışmaya çok katıldım fakat hiç kitap kazanmadım soruların doğrıu olduğundan da eminsim ama kazanmadım... >:( >:( >:(
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git