: klewx
saolbilgilendirme icin
önemli değil...migros çekilişlerini hep takip etmenizi öneririm..illede satışı az ürünlerin çekilişlerini.
Düzenli katıldığım migros beni gene hayal kırıklığına uğrattı.Ya benim kartlarda sorun var(o akdarda guncellememe ragmen) yada harbi bahtsızım su migrosta..
benimde...talepte bulunmadığım halde 15 money cartımın bazılarını birleştirmişler.sormadan kafalarına göre... ajansın hiç suçu yok...migros çalışanlarının ilgisizliğinden isteyerek,bilerek katılım yapanlar mağdur oluyor kampanyanın birde kötü tarafı son hafta maviyeşil ürünleri yıldızlı günlere denk geldi...yüzde 40 indirim oldu 1500 olacak katılımcı sayısı 3700 ü buldu..her zaman farklı isimler,farklı adresler şansı arttırıyor.bunu uygulamak lazım..
Zaten farklı kartlarla katılıyorum bende.Gecen baktım 4 tane kartım var gözukuo.Ne alaka dedim biride bende yok onların.Benim kartsa yedek kart olmuş..
bence ürünler elinizde halen çoksa olduğu gibi iade edin...çekilişten bi haber insanlar haberleri olmadan bu sistemle hep kazanıyor..
anam migros batcek bu ne bir sürü 50 tl vermiş

kazanan arkadaslara tebrıkler güle güle harcayın..
migrostan kazandığım ilk hediye ve süper mutlu oldum 50tl money puan

şeytanın bacağını kırdım mikroz
Ben hala zarardayım.Superfresh,orkid ve liptonda çıkmassa harbi zarardayım..
Ben hala zarardayım.Superfresh,orkid ve liptonda çıkmassa harbi zarardayım..
inş. kazanırsın arkadaşım ben de aynen senin gibi bilgilerimi belki 10 defa güncelledim ama ilk kez kazandım, umarım sen de kazanırsın.