Diğer > Kampanya Şikayet

Samsung Dön Durma Oyunu

<< < (2/2)

simonbolivar:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAjansa mail atın arkadaşlar ilgileniyorlar. 

İletişim adresi için, aşağıdaki maili kullanın.  Ben deniz ajans'a mail atmıştım. Onlar da maili buraya yönlendirmişler.

MCCANN Ajans

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

mccan ajans acemi- ilgisiz-vurdumduymaz-asabi-telefonlara çıkmaz

audacious:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAjansa mail atın arkadaşlar ilgileniyorlar. 

İletişim adresi için, aşağıdaki maili kullanın.  Ben deniz ajans'a mail atmıştım. Onlar da maili buraya yönlendirmişler.

MCCANN Ajans

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

mccan ajans acemi- ilgisiz-vurdumduymaz-asabi-telefonlara çıkmaz

--- Alıntı sonu ---

Acemi oldukları kesin de ben mail atmıştım cevap vermişlerdi hemen.

vaynett:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

samsungun bu oyununu 2.ci hafta oynamaya başladım ve 138000 küsür puan yaptım ama o gün boyunca mouse tutan elimi kullanamadım :) ve bunun üstüne yarışma bitti yazıyor 5 hafta sürecek olan bu yarışma 1 hafta sürdü ve bitti samsung gibi bir firmanın böyle acemilik yapması çok ilginç

--- Alıntı sonu ---
iyi puan yapmışsınız  gerçi geçilmeyecek puan değil ama haketmişsiniz yazık olmuş

kyle_XY:
çok saçmalamışlar ama hiç üzülmeyin bana yolladıkları alet bozuk çıkmıştı resmen dalga geçer gibi :)

audacious:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok saçmalamışlar ama hiç üzülmeyin bana yolladıkları alet bozuk çıkmıştı resmen dalga geçer gibi :)

--- Alıntı sonu ---

Bu yarşmadan mp3 kazanıp da çalışan birisini duymadım zaten. Nopan1c'in falan da bozuk çıkmıştı.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git