Kampanyalar > Biten Kampanyalar
EFES PİLSEN DEGİSMEYEN TATLAR
chemy:
oyun bitti. dün oyun sonrasında bir sonraki oyun 01.12.2009 yazdı, bu nedenle açık ;)
nyks:
presence direk admine bildirseydin ya mesajı(ki bu mesajla üyeliğinin silineceğini sanmıyorum) özel mesajları her ne olursa olsun genele yazmak hoş olmuyor.
chemy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinmerhaba,
salı akşamı foruma gelip ben mineyim diyen arkadaşın bana özelden yazdığı cevap aşağıdadır. Admin arkadaşımdan rica ediyorum furi kullanıcısını lütfen bloklayın
"benim için herhangi bir problem yok kardeşim sonucu en baştan beri biliyorum, kimlerin hile yaptığını, kimlerin yakalanmadığını,ödül almıcağıma emin olduğum için hile yaptım bu arada adim mine değil."
--- Alıntı sonu ---
yok böyle saçma birşey yani, ödül almıcağını baştan beri biliyorsa neden hile yapma gereği duymuş ve gelip burada neden hile yapmadığını duyurmuş. bal gibide alacağını düşündü. ve baştan beri kazanacak kişiyi biliyorduysa buradan söyleseydi de efes gerçekten böyle birşey yapmışsa ortaya çıksaydı.
sahaneyedili:
Kayit olun veya giris yapinoyun bitti. dün oyun sonrasında bir sonraki oyun 01.12.2009 yazdı, bu nedenle açık ;)
--- Alıntı sonu ---
ama bir sonraki oyunun saati 02:14:44
puanlarda duruyor listede duruyor herşey aynı ???
nyks:
Kayit olun veya giris yapinoyun bitti. dün oyun sonrasında bir sonraki oyun 01.12.2009 yazdı, bu nedenle açık ;)
--- Alıntı sonu ---
Aman önümüzde ki yılbaşına da aynı yarışmayı yapmayı düşünüyor olmasınlar ;D ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git