Kampanyalar > Biten Kampanyalar
nestle bitter gofret'ten 10-20-40 lira kazanma sanşı
kadir_549:
herkes toplm ne kadar kazanmış yazarsa daha iyi olur diye düşünüyorum allaha emanet olun
kadir_549:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBana çıkcagını bilsemde ne alırım ne gönderirim.. müslüman kardeşlerime sıkılan kurşunların parasını ben ödemem....
--- Alıntı sonu ---
diye yazmışın haklısın sseni tebrik ediyorum ama bu şerefsizlere maddi acıdan zarara uğratmak istemiyomuyuz 10 çikolata alacakasın 4-5 katı para alacaksın aşlık heriflerden kardeşim ben böyle düşünüyorum hiç bilmiyosan al parayı fakire fukaraya ver aama yeterki al....
simonbolivar:
kazanmanın sırrını kim ne zaman söyleyecek bekliyoruz merakla
neron54:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinyhaa arkadaşlar işte asıl böle israile zarar açabiliriz tam yeri tam zamanı mesela 10 israil malı alıyoruz onun 3-4 katı para geliyoo adilerden bunda bir doğallık yok
--- Alıntı sonu ---
arkadaşım o kadar basit değil.. 30 saniyede bir sadece sen göndermiyosun ki belki de 20 30 kişi aynı anda gönderiyo adamlar otomatikman hem kara geçtiler bu kriz döneminde hem de ellerindeki stokları tükettiler bundan daha iyi bir kampanya yapamazlardı.. hiç bir açıdan da zararda değiller yani onu da söyleyim
chemy:
evet onlar şuan tamamen kara geçmiş durumdalar, ne kadar çok satış yaptılar bu kampanya ile.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git