Diğer > Görüş ve Öneriler
Forumdan Banlanmalar Hakkında
cilekrecelii:
altın günü olayında papatyayla aynı fikirdeyim bayan üye sayısı fazla ve böyle olunca sohbette kaçınılmaz oluyor maalesef :)
ama bende açıkçası deneyimli gözüküyorum ama hala acemi kampanyacı olarak görüyorum kendimi ve leadir61 serbest kürsüdeki yorum sayısının sabit kalması fikrini destekliyorum :)
cangz:
Sohbet bölümü olsa muhabbetler orda yapılır.Konularda mesaj kalabalığı yaratılmamış olur.
Rulez:
Bu arkadas çok rahatsız olmuş anlaşılan. Sanal alemde bu kadar stres yapmaya gerek yok relax olmak lazım. Milletin mesaj sayısını saymamak lazım. Yani birinin 10.000 mesajı olunca ona madalya takmıyolar yada herhangi bir hediye kazanmıyoki Niye bu şiddet bu celal.. ;)
ufoskop:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBu arkadas çok rahatsız olmuş anlaşılan. Sanal alemde bu kadar stres yapmaya gerek yok relax olmak lazım. Milletin mesaj sayısını saymamak lazım. Yani birinin 10.000 mesajı olunca ona madalya takmıyolar yada herhangi bir hediye kazanmıyoki Niye bu şiddet bu celal.. ;)
--- Alıntı sonu ---
Eğitimde bir kavram vardır: Banlanan üyenin önceleri yeni nick alma davranışında bir artış olur ama zamanla söner sonra da yok olur gider... ;D
Rulez:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBu arkadas çok rahatsız olmuş anlaşılan. Sanal alemde bu kadar stres yapmaya gerek yok relax olmak lazım. Milletin mesaj sayısını saymamak lazım. Yani birinin 10.000 mesajı olunca ona madalya takmıyolar yada herhangi bir hediye kazanmıyoki Niye bu şiddet bu celal.. ;)
--- Alıntı sonu ---
Eğitimde bir kavram vardır: Banlanan üyenin önceleri yeni nick alma davranışında bir artış olur ama zamanla söner sonra da yok olur gider... ;D
--- Alıntı sonu ---
Haahaha aklınca laf soktu birilerine hadi koca bi alkış mikroskop'a gelsin bizden :-*
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git