Biten Kampanyalar > Kazananlar
cicikan | Kazandıklarım
catpat07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbi parfüm kazandım diye ne kadar dışlandım ya :( :( :'(
--- Alıntı sonu ---
ay kıyamam canım benim biz kıskanıyoruz ondan yapıyoruz :):)
ya seni cok sevıyoruz sekerım üzzülme keşke bende kazansam beni de dışlasanız :)
hatta o parfumlerı sen bana yolla beni dışlayın :):):)
gülmerşen:
Kayit olun veya giris yapinbi parfüm kazandım diye ne kadar dışlandım ya :( :( :'(
--- Alıntı sonu ---
kazandığınız için değil de kazanmayan arkadaşlarınız tebrik edip 2 laf söylediğinde onlara kıskanmayın dediğiniz için olabilir kanıtları bu mesajınızda bulabilirsiniz :-X Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkazanmamı niye cekemiyosunuz asi ve cilek :D :D :D
hayır ya kullanıyorum tabiki de :D
max factorlerimde gelsnde daha cok kıskanınn :D:D
ayy sizde kazanın ama kıyamam ben size :):)
--- Alıntı sonu ---
gülmerşen:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
canım dme öyle dahada kazanırsın
inşallah ben seni çok sevdiğim için takılıyorum :)
asicimde bugün güzel güzel hediyeleri gelmiş artık blendar ve sütaş paketinde çıkanlarla bizlere güzel güzel şeyler yapar :)
--- Alıntı sonu ---
ben pek becerikli değilimdir sen gel de beraber yapalım :-* :D çırak olayım ben sana aslında çok seviyorum yemek ya da başka şeyler yapmayı mutfakta ama hep birileriyle beraber yapıyorum hiç tek yapmadım :)
cilekrecelii:
tamam asicim beraber yaparız bende çok becerekli değilimdir ama yapa yapa öğrendim güle güle kullan tekrar blendrırını :)
buarada ailedeki herkesi caldion üyesi yaptım çıkmazsa bilmiyorum artık :)
gülmerşen:
Kayit olun veya giris yapintamam asicim beraber yaparız bende çok becerekli değilimdir ama yapa yapa öğrendim güle güle kullan tekrar blendrırını :)
buarada ailedeki herkesi caldion üyesi yaptım çıkmazsa bilmiyorum artık :)
--- Alıntı sonu ---
umarım sana da şu caldion çıkar da bi de seni kıskanırım :D :D :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git