Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (113/153) > >>

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanya sco diye profil açmış bi de, emreyle uğraşmaktan ne anlıyorlar acaba ;D

--- Alıntı sonu ---

Evet arkadaşlar o ben değilim. Zaten 1-2 ay önce serbest kürsüye konu açmıştım bu kişiyi eklemeyin o ben değilim diye. Ama herkes eklemiş saolsunlar ;D İnsanlara laf anlatamıyoruz

aysell:
arkadaslar bu konu ve başka konularda cok kez yazdım
facebookta aysel kampanyacı var bu kişi ben değilim!!!
herkes ben zannediyor ama bende tanımıyorum benide eklemişti kabul etmedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin isterseniz silin ben değilim
ama tanıdıgınız aysel isminde başka kampanyacı arkadasınız varsa silmeyin ben değilim sadece onu söylüyeyimde.

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanya sco diye profil açmış bi de, emreyle uğraşmaktan ne anlıyorlar acaba ;D

--- Alıntı sonu ---

Evet arkadaşlar o ben değilim. Zaten 1-2 ay önce serbest kürsüye konu açmıştım bu kişiyi eklemeyin o ben değilim diye. Ama herkes eklemiş saolsunlar ;D İnsanlara laf anlatamıyoruz

--- Alıntı sonu ---

cok sevenin var demek ki :D

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanya sco diye profil açmış bi de, emreyle uğraşmaktan ne anlıyorlar acaba ;D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

cok sevenin var demek ki :D

--- Alıntı sonu ---

Evet beni çok seviyolar saolsunlar bende onları seviyorum ;D

DH2009:
Bende daha önceden burda kampanyalar ve kampanyacılar için yeni hesap açacağımı söylemiştim kendi özel face hesabıma burdan davet yollayan birçok kişiyi eşim münasebetiyle kabul edememiştim yeni hesabıma bir çoğunuzu ekledim yanlış anlaşılmasın..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git