Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (110/153) > >>

dunyaninnisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok basit fakeleri ekleyen kişi duvarına girer ve tüm arkadaş ekleme işlemlerini kaldırır.Böylece ilk kimleri eklemiş kimleri eklememiş kimse göremez.(Uz lar bir teşekkür edersiniz bana dimi ;D )

--- Alıntı sonu ---

Ama bu kadar zeki değillermiş, burdan bunu anladık  ;)  :D

--- Alıntı sonu ---
direk duvarı kapasa daha kolay olmazmı ;D

--- Alıntı sonu ---

mümin öyle yapıo mesela :D

--- Alıntı sonu ---
evet ;D kafam rahat ;D ama ben mükemmeller kulubu için kapadım, ikide bir paylaşım yapınca laf yiyom sağdan soldan ;D

awelya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Sanırım bunlarda öyle..

ve tahmin ettiğimiz gibi sadece uzlar değil fake hesap açan bir kaç kişi daha var, ve öyle bir kaç hesaplada kalmayan bir kaç kişi  ;)

awelya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  profilin duvarına bakın, ve arkadaş olanlar bana kalırsa silerse iyi olur, özellikle bayanlar  ;)

gonulyesil:
kampanya sco diye profil açmış bi de, emreyle uğraşmaktan ne anlıyorlar acaba ;D

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanya sco diye profil açmış bi de, emreyle uğraşmaktan ne anlıyorlar acaba ;D

--- Alıntı sonu ---

o değil mi :D

bi de hergün Kampanyacı diye bi profil acılms :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git