Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (108/153) > >>

pLnLp:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buda fake galıbe eklemis beni.

awelya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buda fake galıbe eklemis beni.

--- Alıntı sonu ---

Bizim hiç kupamız olmadı annee :'( :'( :'( ;D :D :D :D :D :D

evet fake  ;D

gonulyesil:
dün biri bana, eklenen kişileri duvarda alfabetik sırayla yayınlanıyor demişti.. ama şimdi bu profile baktım gayet karışık bir sırayla gidiyor..demekki ilk arkadaşı kimmiş anlamak zor değil.. ve buna sürekli bir bahane geliştirmeleri ayrıca düşündürücü..

aysell:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün biri bana, eklenen kişileri duvarda alfabetik sırayla yayınlanıyor demişti.. ama şimdi bu profile baktım gayet karışık bir sırayla gidiyor..demekki ilk arkadaşı kimmiş anlamak zor değil.. ve buna sürekli bir bahane geliştirmeleri ayrıca düşündürücü..

--- Alıntı sonu ---
duvarında enn alta inince facebook actıgı gün kiminle ark oldu ilk arkadaslarını görüyorsun
duvarda yapılan işlem sırası var
bütün profillerin ilk arkadaşı uzlar bu Çok bariz belli en alta inince.
normal arkadas listesi alfabetik ordan anlaşılmaz

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün biri bana, eklenen kişileri duvarda alfabetik sırayla yayınlanıyor demişti.. ama şimdi bu profile baktım gayet karışık bir sırayla gidiyor..demekki ilk arkadaşı kimmiş anlamak zor değil.. ve buna sürekli bir bahane geliştirmeleri ayrıca düşündürücü..

--- Alıntı sonu ---

Onu söyleyen kişininde artık her kimse kesin bu fakelerle bi baglantısı vardır ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git