0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ajansa mail atın arkadaşlar ilgileniyorlar. İletişim adresi için, aşağıdaki maili kullanın. Ben deniz ajans'a mail atmıştım. Onlar da maili buraya yönlendirmişler.MCCANN AjansLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAjansa mail atın arkadaşlar ilgileniyorlar. İletişim adresi için, aşağıdaki maili kullanın. Ben deniz ajans'a mail atmıştım. Onlar da maili buraya yönlendirmişler.MCCANN AjansLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmccan ajans acemi- ilgisiz-vurdumduymaz-asabi-telefonlara çıkmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsamsungun bu oyununu 2.ci hafta oynamaya başladım ve 138000 küsür puan yaptım ama o gün boyunca mouse tutan elimi kullanamadım ve bunun üstüne yarışma bitti yazıyor 5 hafta sürecek olan bu yarışma 1 hafta sürdü ve bitti samsung gibi bir firmanın böyle acemilik yapması çok ilginç
çok saçmalamışlar ama hiç üzülmeyin bana yolladıkları alet bozuk çıkmıştı resmen dalga geçer gibi