Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
hiç kazanıpta haberiniz olmayıp hakkınızı kaybettiğiniz oldu mu?
bkaur:
benim 2-3 kez oldu,googleda ismimi arattırırken bir baktım katıldığım bir kampanyayı kazanmışım ama aynı zamanda, zamanı geçtiğinden kaybetmişim,üzüldüm mail attım bir nevi geçti borunun pazarı dediler,hemde elektronik eşyaydı.sizinde oldu mu?böyle bir anınız.
burcu84:
Benim internet kampanyasında diilde babam çarkıfelekte hakkını dalga geçiyonuz diye bilmeden kaybetmiş ;D ;D
Haberi yokmuş bizim kayıt yaptırdığımızdan evi aramışlar biz yokken babam çıkmış dalga geçiyonuz demiş çarkıfelek markıfelek anlamam diyip kapatmış telefonu ;D ;D ;D
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBenim internet kampanyasında diilde babam çarkıfelekte hakkını dalga geçiyonuz diye bilmeden kaybetmiş ;D ;D
Haberi yokmuş bizim kayıt yaptırdığımızdan evi aramışlar biz yokken babam çıkmış dalga geçiyonuz demiş çarkıfelek markıfelek anlamam diyip kapatmış telefonu ;D ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
;D ;D ;D
diazem:
turkcellden 2004 yılbaşısında olması lazım 10bin kontur kazanmıştım ama bulunduğum yerde ne internet ne gazete nede doru dürüst tel çekmediğinden alamamıştım.
Msj bile gelmeden yedek talihliye ucmuştu konturlar.Nede ihtiyacım vardı o ara sormayın gitsin..
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinturkcellden 2004 yılbaşısında olması lazım 10bin kontur kazanmıştım ama bulunduğum yerde ne internet ne gazete nede doru dürüst tel çekmediğinden alamamıştım.
Msj bile gelmeden yedek talihliye ucmuştu konturlar.Nede ihtiyacım vardı o ara sormayın gitsin..
--- Alıntı sonu ---
offf 10.000 kontör gerçi turkcell se kesin bi haftadırda ;D yinede mükemmel :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git