Internetten Para Kazan > Para kazan

Lockerz Çok önemli

(1/4) > >>

nefret:

..Merhaba arkadaşlar yardımınıza ıhtıyacım var ben ptz topladım urun nasıl alıcam ? redeem var ama nasıl kullanıcam bılmıyorum...

Scorpion:
Kaç Ptz'n var? Redeem şuan açık ama bize değil Amerikalılara açık. 2 hafta içinde bizede açılacakmış. Normal Redeem ise her ayın son haftası herhangi bir gün ve herhangi bir saatte oluyo. Ürün almak o kadar kolay değil malesef

nefret:
300 ama yukseltırım galıba 2 haftaya rıca etsem bana haber verebılırmısın bıde shopdan ptz ıle ürün alabılıyormuyuz

nefret:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKaç Ptz'n var? Redeem şuan açık ama bize değil Amerikalılara açık. 2 hafta içinde bizede açılacakmış. Normal Redeem ise her ayın son haftası herhangi bir gün ve herhangi bir saatte oluyo. Ürün almak o kadar kolay değil malesef

--- Alıntı sonu ---

kac tane redeem varkı

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin300 ama yukseltırım galıba 2 haftaya rıca etsem bana haber verebılırmısın bıde shopdan ptz ıle ürün alabılıyormuyuz

--- Alıntı sonu ---

Shoptan ptz ile ürün alabilirsin. Ürünlerin fiyatı var, ne kadar çok ptz'n varsa o kadar indirim oluyo o ürünlerde. Ptz'n ürün fiyatıyla eşit miktardaysa o ürünü bedavaya alabiliyosun

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git