Gönderen Konu: Hepsiburada.com’a gel, Dünya Kupası Yarışması’nda günün ödülünü sen kazan!  (Okunma sayısı 22874 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fidanerili

• Usta Kampanyacı
sadece o kadar çok yere üye oluyoruz ki bilgi olsun diye sordum siz böyle cevap verince insan bi daha soru soramıyo

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sadece o kadar çok yere üye oluyoruz ki bilgi olsun diye sordum siz böyle cevap verince insan bi daha soru soramıyo

Daha ilk defa soru sormuşsun yaw, görende her soruna böyle cvplar veriliyo sancak  ;D Gönül kötü bişey dememiş neden bu kadar alıngan yaa bazı insanlar  ??? Ne kadar tahammülsüzsünüz böyle  :-\
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı fidanerili

• Usta Kampanyacı
alıngan değilim yalnızca bişey sordum yeni olduğum için ,ilk kez bişey sorupta böyle olunca .uzunca bi süredir sizleri takip edip katılamıyodum bende katlıyım bişeyler paylaşım istedim.

gonulyesil

• Ziyaretçi
ben ilk üye olduğumda benim yazdığım bir şeye scorpion un verdiği cevap üzerine alınganlık gösterip hemen cevap yazmıştım, o da durumu açıklamıştı..

sanırım bu kişiye özel deil sadece yeni üye sendromu ;D

alışırsın merak etme ;D

Çevrimdışı ciko_seko

• Deneyimli Kampanyacı
hcte bynlr out degl bn vrm :D

heee  ??? ::) ::) ::)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Destek Verenlere İstediği Her Kampanyada Seve Seve Destek Olurum...

gonulyesil

• Ziyaretçi

hiçte bayanlar out değil ben varım    demek istemiş.. ;D

Çevrimdışı ciko_seko

• Deneyimli Kampanyacı

hiçte bayanlar out değil ben varım    demek istemiş.. ;D

türkçe çeviri için çok teşekkürler.
bazı insanlar türkçe bildikleri halde nasıl oluyorda türkçe yazmayı bilemiyorlar çok merak ediyorum doğrusu ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Destek Verenlere İstediği Her Kampanyada Seve Seve Destek Olurum...

gonulyesil

• Ziyaretçi
acelesi vardı heralde ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
bu yarışmada bayanlar baştan out bence. Ben beşiktaştan başka takım tanımam  ;D Sorularda malum dünya kupası  ;D

160 karakter sınırınmı vardıda bu kadar kısaltma yaptın?  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

gonulyesil

• Ziyaretçi
dediğin gibi sco, fazla mesaj atmanın zararları bunlar işte, önümüzdeki nesilde konuşmalarına da yansırsa yandık demektir ;D