Kampanyalar > Biten Kampanyalar

pinball

<< < (20/33) > >>

nyks:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSenden daha iyi bilen vardır da onun için 500 bin yapmıştır.Birinci yapamaman senin sorunun onu da ben bilemem herhalde.
Bir de suçsuz ayağına yatmalar yok mu.....

--- Alıntı sonu ---
sen nerden biliyosun da bu kadar emin tavırlarla konuşyosunn  kendin yapamayınca başkalarına çamur atarsın tabee hazımsızlık iştee

--- Alıntı sonu ---
Daha öncede senin yapmadığın bir skoru yapmış gibi yutturmaya çalışmış olmana şahit oldum çünkü,daha sonra da profilini inceledim ve sana güvenmiyorum.

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSenden daha iyi bilen vardır da onun için 500 bin yapmıştır.Birinci yapamaman senin sorunun onu da ben bilemem herhalde.
Bir de suçsuz ayağına yatmalar yok mu.....

--- Alıntı sonu ---
sen nerden biliyosun da bu kadar emin tavırlarla konuşyosunn  kendin yapamayınca başkalarına çamur atarsın tabee hazımsızlık iştee

--- Alıntı sonu ---
Daha öncede senin yapmadığın bir skoru yapmış gibi yutturmaya çalışmış olmana şahit oldum çünkü,daha sonra da profilini inceledim ve sana güvenmiyorum.

--- Alıntı sonu ---
profilinde ne vardıki???

nyks:
Paylaşım yapmış mı vs...

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPaylaşım yapmış mı vs...

--- Alıntı sonu ---
hmm

a1ONEboy:
cevap gelmedi burcu84 ten  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git