Kampanyalar > Biten Kampanyalar

pinball

<< < (24/33) > >>

wurunkatte:
Aslında bu skorların yapılması imkansız. Ordakilerin hepsi hileli. Site yönetimide bunun farkında hileyi tespit edemediği taktirde göz göre göre hile yapanlara mı verecekler hediyeleri.

furkan_emre:
ya nası bi hile yapabilrlerki :S

burcu84:
hile yapsam ben olurdum orda beee hilenin azı çoğu olmazz hileyi yapan sonuna kadar yaparr 1. olurr oyuun sonunda görücez nasılsaa hakedene vereceklerdirr.İstediğin gibi konuşş kişiliğimede laf atmaaa  senin kişiliğinden şüphe ederimm

pan167:
arkadaşlar farkında mısınız pinballda skorlara bakiim dedim. ilk 6 aynı puanda. 899999 bu kadar raslantı olamaz die düşünüyorum. yöneticiler ya da bu oyunu üretenler ele mi geçirdi nedir. ilk gün de aynı insanlar vardı şimdi de. 900 bin puan nasıl yapılır yaw anlamıorum  >:(

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar farkında mısınız pinballda skorlara bakiim dedim. ilk 6 aynı puanda. 899999 bu kadar raslantı olamaz die düşünüyorum. yöneticiler ya da bu oyunu üretenler ele mi geçirdi nedir. ilk gün de aynı insanlar vardı şimdi de. 900 bin puan nasıl yapılır yaw anlamıorum  >:(

--- Alıntı sonu ---

oynayarak 9bin bile yapamazlar hile yapıyolar liste komple 8999999 olmuş  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git