Kampanyalar > Biten Kampanyalar
pinball
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBEN HİÇ BİR YERDE DERECEYE GİREMİYORUM NE BECERİKSİZM :'(
;D :)
--- Alıntı sonu ---
bende
nyks:
Kayit olun veya giris yapinPaylaşım yapmamışmıyım acabaa benim sayende bi yarışmada yarışıyordun şahit oldum yaniii
--- Alıntı sonu ---
Paylaşım yapmadın mı dedim ben,paylaşımlara vs. baktım dedim.Forumdaki diğer arkadaşlarla birlikte seninde eklediklerin varsa tabi ona da katılmışımdır.Neyse buraya kişisel sorunlarla doldurmayalım,ben düşüncelerimi söyledim,senin yazacağın bir şey varsa yazarsın.Bundan sonra bu konuyla ilgili bir yorum yapmayacağım.
burcu84:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinPaylaşım yapmamışmıyım acabaa benim sayende bi yarışmada yarışıyordun şahit oldum yaniii
--- Alıntı sonu ---
Paylaşım yapmadın mı dedim ben,paylaşımlara vs. baktım dedim.Forumdaki diğer arkadaşlarla birlikte seninde eklediklerin varsa tabi ona da katılmışımdır.Neyse buraya kişisel sorunlarla doldurmayalım,ben düşüncelerimi söyledim,senin yazacağın bir şey varsa yazarsın.Bundan sonra bu konuyla ilgili bir yorum yapmayacağım.
--- Alıntı sonu ---
Söylediğin şeylerden benim paylaşım yapmayıp ta sanki buradan geçiniyomuşum gibi bi hava verdin.Dikkat et o zaman konuşmalarına gerçekten yorum yapmasan çok iyi olur.Bende sana kendimi anlatamıcam hiçççççç
memoli444:
Kayit olun veya giris yapincevap gelmedi burcu84 ten ;D
--- Alıntı sonu ---
vallahi sende varya yangına körükle gitmişsinn :) aslında bu kadar uzamazdı bu iş sen araya girmesennn :D
a1ONEboy:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapincevap gelmedi burcu84 ten ;D
--- Alıntı sonu ---
vallahi sende varya yangına körükle gitmişsinn :) aslında bu kadar uzamazdı bu iş sen araya girmesennn :D
--- Alıntı sonu ---
uzatmak için yapmadım istesem şuan uzatırım elimde belgelerle geldim ;D ;D ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git