Diğer > Görüş ve Öneriler

Siteyi somurenlere onlem

<< < (4/8) > >>

ysr86:
bence konu açmak için mesaj sınırı olmasın zaten millet çoğunlukla sömürü yapıyor bide niyeti olanda mesaj sınırı yüzünden konu açmaktan vazgeçmesin ayrıca sömürenler sömürsün ben yardıma devam ederim belki aralarından bir kaçını paylaşımcılar arasına alabiliriz düşüncesiyle bir kişi bir kişidir..

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence konu açmak için mesaj sınırı olmasın zaten millet çoğunlukla sömürü yapıyor bide niyeti olanda mesaj sınırı yüzünden konu açmaktan vazgeçmesin ayrıca sömürenler sömürsün ben yardıma devam ederim belki aralarından bir kaçını paylaşımcılar arasına alabiliriz düşüncesiyle bir kişi bir kişidir..

--- Alıntı sonu ---
saçma olabilir ama söyliyeyim dedim üye olan yada konu açan bilmem kaçıncı kişiye hediye olabilirmi ???

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence konu açmak için mesaj sınırı olmasın zaten millet çoğunlukla sömürü yapıyor bide niyeti olanda mesaj sınırı yüzünden konu açmaktan vazgeçmesin ayrıca sömürenler sömürsün ben yardıma devam ederim belki aralarından bir kaçını paylaşımcılar arasına alabiliriz düşüncesiyle bir kişi bir kişidir..

--- Alıntı sonu ---
saçma olabilir ama söyliyeyim dedim üye olan yada konu açan bilmem kaçıncı kişiye hediye olabilirmi ???

--- Alıntı sonu ---

öyle bi sayaç kurmamışlarsa baştan belirlemek zor olabilir

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence konu açmak için mesaj sınırı olmasın zaten millet çoğunlukla sömürü yapıyor bide niyeti olanda mesaj sınırı yüzünden konu açmaktan vazgeçmesin ayrıca sömürenler sömürsün ben yardıma devam ederim belki aralarından bir kaçını paylaşımcılar arasına alabiliriz düşüncesiyle bir kişi bir kişidir..

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

öyle bi sayaç kurmamışlarsa baştan belirlemek zor olabilir

--- Alıntı sonu ---
baştan olmasın şimdiden itibaren olabilir 8)

neron54:
o zaman etraf konu çöplüğüne döner.. gereksiz ve tekrar tekrar açılan konularla dolar

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git