Internetten Para Kazan > Para kazan

http://refbux.refal.pl/ -kazandırıyor

<< < (2/10) > >>

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben siteye üye olup 1 dolara bir iki arkadaşaımıda üye yaparak ve reklamlara tıklayarak ulaştıktan sonra ödeme talebinde bulundum  demişsin ya para mı verdin yaniiiii  ???

--- Alıntı sonu ---
siteye üye olduktan  sonra bir iki arkadaşıma önerdim üye oldular onlarla birlikte 1 dolara ulaştım sonra ödeme aldım aldığım o ödemeyide ref satın alarak harcadım doğal olarak o reflerle birlikte daha çok kazandım şimdi üçüncü ödememi aldım ve yine ref satın aldım artık 3-4 günde bir 1 dolara ulaşırım düşüncesindeyim 1 ayımı doldurayım artık ref satın almayacağım ve biriktirmeye başlıyacam

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşım  bu paypal  hesabı dedğin olayın  aylık ve ya  6  aylık  bir  sabit  ücreti  varmı  burdan alcağımız  3,5 dolarda  o hesabın işletim  ücretine  kesilmesinnn

--- Alıntı sonu ---
valla benim paypal normal user olduğu için herhangi bir ücreti yok yani kesintide yok normal olarak yatıyor para endişelenme

ibolya:
paybal ne yaaa, çok mu cahilim ben yaaa  :o

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpaybal ne yaaa, çok mu cahilim ben yaaa  :o

--- Alıntı sonu ---

yurdışındaki bankalarda kullanılan ve dışarıya  havale  yapıp almaya  yarayan  bir  kuruluş  gibi  bir  şeyyy

ysr86:
paypal popüler bir internet bankası diyebiliiriz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin üstelik yeni Türkçeleştirildi çokta güzel oldu

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git