Internetten Para Kazan > Para kazan

http://refbux.refal.pl/ -kazandırıyor

<< < (4/10) > >>

ibolya:
hıı anladım, du ben buna bi üye oluyum, başını her konuda ağrıtabilürüm dimi  ;D

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhıı anladım, du ben buna bi üye oluyum, başını her konuda ağrıtabilürüm dimi  ;D

--- Alıntı sonu ---
tabiki ama benimde çok ayrıntılı bilgim yok mesela hiç kart bilgilerimi yazmadım ve hesabımdan para çekmedim birgün çok param olursa  ozman deneyim sahibi olurum

ibolya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhıı anladım, du ben buna bi üye oluyum, başını her konuda ağrıtabilürüm dimi  ;D

--- Alıntı sonu ---
tabiki ama benimde çok ayrıntılı bilgim yok mesela hiç kart bilgilerimi yazmadım ve hesabımdan para çekmedim birgün çok param olursa  ozman deneyim sahibi olurum

--- Alıntı sonu ---
yok zaten şu aşamada  sen ne yapıyosan bende onu yaparım, durduk yere açığa çıkmanın anlamı da yok yani, malum işin ucunda kocacağım taraından kıtır kıtır kesilmek de var  ;D ;D

ZeFiR:
paypal hesabımla üye oldum...biraz kafam karıştı ama :) start to surf e bastım sanırım...1 reklam vardı tıkladım..geri sayımdan sonra 200 kredi hesabınıza yüklendi dedi ya da ben öyle anladım :D

ysr86:
startig surf hergün 100 tane siteyi ardarda kendisi açar 100 site bitiminde 100 kredi yüklenmiş olur 1000 olunca onu paraya çeviriyorsunuz ;) reklam tıklama olayı ise surf ADS ye tıklayarak karşınıza çıkan çok sayıda reklmaa tıklayarak gerçekleşiyor 20 snye kadar geri sayım çıkıyor süre bittiğinde tik atıyor ;) yani start surfing ile surf ADS farklı şeyler esas kazandıran surf ADS :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git