0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinee çilek ünlü oldu tabiki fotosuyla artık bizi tanımaz o keşke bende kaynımın fotosunu koymasaydım. bende ünlenseydım azkaynın meshur oldu sen otur oturdgn yerde halaa
ee çilek ünlü oldu tabiki fotosuyla artık bizi tanımaz o keşke bende kaynımın fotosunu koymasaydım. bende ünlenseydım az
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumdan atılacaktık nerdeyse sayende kurtulduk çilek ve asi davet mi bekliyolar anlamadım ki gelseler yaaa haberlere dalmışım geldim bi de yarın gezi var ne giysem diye onu düşünüyordum yeni gördüm
forumdan atılacaktık nerdeyse sayende kurtulduk çilek ve asi davet mi bekliyolar anlamadım ki gelseler yaaa
ah bi de bilse bi de bilse. bende meşhur olacagım o zaman gazetelerin ikinci sayfa haberlerinde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumdan atılacaktık nerdeyse sayende kurtulduk çilek ve asi davet mi bekliyolar anlamadım ki gelseler yaaa haberlere dalmışım geldim bi de yarın gezi var ne giysem diye onu düşünüyordum yeni gördüm hava soguk kat kat gıyın terledıkce cıkarırsın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinah bi de bilse bi de bilse. bende meşhur olacagım o zaman gazetelerin ikinci sayfa haberlerinde 3 . sayfa olmasın sakın
ya dün türk malını seyrettim ya abiyelik yapıyorum
asi git geziye hatta bizide götür