Biten Kampanyalar > Kazananlar
2010 MAYIS - HAZİRAN AYI KAZANDIKLARIMIZ
joyucel:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarabayı kazanayım karşısına geçip bak bu sefer ben kaptım deyip kötü adam kahkahası tacağım :P
--- Alıntı sonu ---
geceleri forumdan büyük şeyler kazananların evinin önüne git, bas kornaya ;D
umarım araba foruma gelir ::)
--- Alıntı sonu ---
ben bu kampanyaya katıldıgımda 5yüz küsür bravo vardı :) foruma bi koyduk şuan 10bine dayandı :) sence forumdan ne kardar katılım var :) bize gelmiyecekte kime gidecek :)
şaka bi yana kısmet meselesi tabi benimde gönlüm forumdan birine çıkmasından yana ;) eylüle kadar bolca çalışıp hakedicez inşallah...
diazem:
Konunun yeri burası değil aslında ama sırf genel destegi forumdan bir arkadaşımız havalara uçsun diye açtık arkadaşlar.. Umarım Şuraya yazarız birlikte başardık diye...
Daha önceden memoli bmw z4 almıştı..
Scorpion:
O 10.000 sadece forumdan olanların değil. Başkalarıda katılmış. kimkazandı.com'da falan duyurmuşlar kampanyayı. Büyük forumlar falan öğrenirse ki kesin öğrenirler bikaç gün içinde o 10.000 eylüle kadar 100.000 olur
aSoSYaL:
Kayit olun veya giris yapinEğer arabayı ben kazanırsam kampanya dünyasına veda ederim ;D
--- Alıntı sonu ---
namuslu filmindeki gibi, paraya al kaç hesabı :D
Kayit olun veya giris yapinO 10.000 sadece forumdan olanların değil. Başkalarıda katılmış. kimkazandı.com'da falan duyurmuşlar kampanyayı. Büyük forumlar falan öğrenirse ki kesin öğrenirler bikaç gün içinde o 10.000 eylüle kadar 100.000 olur
--- Alıntı sonu ---
o sayaca 1-2 hane eklemek zorunda kalacaklar gibime geliyor. :P
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git