şirine oy vermemişsinbana . oyunu beklerim isimyok. oy veren benim vermediğim arkadaşlar mesaj yazınki hemen oylayayım
Benimde beğenmeyenim 9 a çıkmış ayol neyimi beğenmiyorlar
sağolun forum sayesinde 1. oldum hepinizin hakkı var çok sağolun. ama rakiplerimde çok güzel oldukları için birinciliği devam ettirebilir miyim bilmiyorum ama önemli deil bizden kim kazanırsa sevinirim ben
şirine oy vermemişsinbana . oyunu beklerim isimyok. oy veren benim vermediğim arkadaşlar mesaj yazınki hemen oylayayım
uzak şehirler ben sana ilk günden oy vermiştim zaten
sen 2 resimle katılmışsın bende sana ilk günden verdim oy. ikinci resminede oy verdim şimdi bende oy bekliyorum diye yazdım
sirine nickten
yeni gelen resimlerin hepsini oyladım oylamayanları bekliyorum.buarada şu leylak olanı yanlışlıkla ilk resmini beğenmişim onun beni beğenmediğini sonradan gördüm diğer resimlerini beğenmedim bende
beğenmeyenler neye göre beğenmiyoki sanki koynuna tövbe tövbe black beni beğenmemiş ben beğenmişim sonradan farkettim bu arada yenilere verdim gözden kaçan varsa haber versin
Benimde beğenmeyenim 9 a çıkmış ayol neyimi beğenmiyorlar 
amaan boşverin beğenilmiycek bişiy yok fesatlık işte...
sorun bizde değil onlarda..
BATMAN-legolas balpötüşü-baltuana oylarını bekliyorum kaçıncıya yazıyorum. yagmurum adriana1983 mayki oylarınız verildi.
yenileri farkettikçe oyluyorum mesajda yazabilrisiniz. hemen oy verecem