0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlink alabilen varmı ?Buldum şimdi Giriş yaptıktan sonra Aliosmanbey'in verdiği linki tıkla, arkadas davet yeri çıkıyo
link alabilen varmı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlink alabilen varmı ?Buldum şimdi Giriş yaptıktan sonra Aliosmanbey'in verdiği linki tıkla, arkadas davet yeri çıkıyo iyi de kanka ; Üniversitede Kullandığınız Email Adresini Giriniz ..Bizim e-postalar gmaile aktarıldı ve hiçkimse de kullanmıyor..Üye olacak arkadaşlardan da istiyor bu uzantıyı..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlink alabilen varmı ?Buldum şimdi Giriş yaptıktan sonra Aliosmanbey'in verdiği linki tıkla, arkadas davet yeri çıkıyo iyi de kanka ; Üniversitede Kullandığınız Email Adresini Giriniz ..Bizim e-postalar gmaile aktarıldı ve hiçkimse de kullanmıyor..Üye olacak arkadaşlardan da istiyor bu uzantıyı..Travego'nun iletişim bölümünden bu sorununuzu iletirseniz bir cevap vereceklerdir. Katılımınız için bir yol gösterirler sanırım
Mercedes benz falan diyince bende araba veriyorlar sandım şapka yada kupaymış pehh