Diğer > Kampanya Şikayet

Dondurmalı Pasta Kaosu

<< < (3/8) > >>

erteb:
Elimde 4 kupon var. Bıkıp da kuponlarını bana verenler sayesinde 4 tane oldu. 2-3 gün önce Migros müşteri hizmetlerini aradım. Bana yakın Migros'un mağaza müdürü aradı beni. Algida yetkilisi geldiğinde benim için bir koli fazla alacaklarını söyledi. İstanbul'da 3 tane 3M olmak üzere 2M ve Migrosları dolaştık, yok yok. Eğer bana yakın Migros da getirtemezse yanacak kuponlar. Ama peşini bırakmayıp yazacağım her yere.

Scorpion:
Ben kuponu bastırmıştım ama üstündeki mürekkepler dağılmış. Kasiyerin makinesi okumadı  ;D Şimdi ben şifremi girip tekrar kupon bastırabilirmiyim acaba?

erteb:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen kuponu bastırmıştım ama üstündeki mürekkepler dağılmış. Kasiyerin makinesi okumadı  ;D Şimdi ben şifremi girip tekrar kupon bastırabilirmiyim acaba?

--- Alıntı sonu ---
Hayır, uyarı veriyor, kullanılmıştır şifre diye.

meltem2780:
hayır sco tekrar bastırılmıyor 0800 hatlarını ara sana yeni bi şifre versinler ben bugün azmin sonucu ve şikayet var coma yazdıklarım sayesinde yeni şifre verdiler sonunda aldım pastayı

ecrim:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen kuponu bastırmıştım ama üstündeki mürekkepler dağılmış. Kasiyerin makinesi okumadı  ;D Şimdi ben şifremi girip tekrar kupon bastırabilirmiyim acaba?

--- Alıntı sonu ---

müşteri hizmetlerini ara yeni numara verirler.kuponun kullanıldığı nerden belli..bastırmakla kullanmak ayrı şey

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git