hediyeleri aşacak kadar listeye eklenme talebi geldi bu sebepten sıralama işini iptal ediyorum.
bencede iptal millet birbirine girecek
puanlar hala sıfırlanmadı maillere cevapta veren yok
hediyeleri aşacak kadar listeye eklenme talebi geldi bu sebepten sıralama işini iptal ediyorum.
bencede iptal millet birbirine girecek 
girdi bile daha şimdiden böyleyse
ewet çocuğu olmayanlar bile kazanmak istiyor
Arkadaşlar baştan söylemiştim.Vazgeçilmiş ama ben yinede tekrar ediyim.Bu şekildeki durumlarda kampanya destek açma kurallarına bakmanız lazım.Yeterli sayıda paylaşım linki olmayan arkadaşlar maalesef destek linklerine eklenemez zaten.
Boyle durumlarda sornadan küsmece darılmaca olmaması için
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
İlgili linkteki kuralları okumanız ve yerine getirmiş olmanız gerekmekte.Lütfen sonradan niye ben eklenmiyorum diye küsmece olmaması için önlemlerimizi önceden alarak daha paylaşımcı olalım.
teşşekkürler bilgilendirme için
inş gerçekten hakeden birileri kazanır.bütün temennim bu.okudumda şöyle bi ihtiyacı olanda talip olmayanda.gücü ve kesesi yetenler bıraksında daha muhtaç olanlara kazanma şansı versin..
Edit :Çok komiksiniz.Amacınızın farklı olduğu ortada forumsuz dünyaya merhaba diyin.
Gereksiz işlere vaktimi ayıramam diyene bak

Madem niye ugrasıyosun gereksizse bu kampanyayla? Hem bizim kazandıklarımız 3 kuruşluk şeyler değil küçümseme öyle bilip bilmeden
Dia çok hızlısın yaw helal olsun