Kampanyalar > Biten Kampanyalar

alphanova bebek ürünleri

<< < (14/18) > >>

zeos:
banada cevap geldi ama daha gönderim filan olmadı gelen varsa paylaşır mı lütfen mailden kaç gün sonra geldi

seker_lady:
12 ytl alacaklar mı isterlerse ben kargoyu geri gönderirim :D

nemir44:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin12 ytl alacaklar mı isterlerse ben kargoyu geri gönderirim :D

--- Alıntı sonu ---
ben istedim bana göndericeklerni yazdılar ama daha gelmedi 3 gün oldu gelir heralde

sehra:
üç gün mü??? bana tamam demelerinin üzerinden bir aydan fazla geçti ama şans bakarsın sana 4. gününde gelivermiş:) inanmıyorum artık göndereceklerine hipp de bu da bi iki kişiye gönderdi biz de öööölee kargo yolu bekliyoruz notlarını verdim artık reklamlarını yaptılar bizle işleri bitti..birine 200 liralık mal yollamasalar kim biliyordu alphanova ürünlerini de mi ama :)

nemir44:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüç gün mü??? bana tamam demelerinin üzerinden bir aydan fazla geçti ama şans bakarsın sana 4. gününde gelivermiş:) inanmıyorum artık göndereceklerine hipp de bu da bi iki kişiye gönderdi biz de öööölee kargo yolu bekliyoruz notlarını verdim artık reklamlarını yaptılar bizle işleri bitti..birine 200 liralık mal yollamasalar kim biliyordu alphanova ürünlerini de mi ama :)

--- Alıntı sonu ---

bebek mamalarının gelmesi uzun sürüyor bana milupa ve bebelactan 3 haftada anca geldi

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git