Diğer > Görüş ve Öneriler

Yeni Üyelik Kayıtları

<< < (3/7) > >>

gonulyesil:
yok ama bende baktım şimdi sadece o günlük bi kalabalık.. ertesi veya öncesinde 100 kişi falan hep günlük kişi sayısı..bende açıkçası çok merak ettim şimdi..

sükunet:
diyorum ya işte o sıralar perinin stokları kaçta açacağı belli değildi müthiş bir yüklenme vardı.
tabii sonrasında stok açılış saatleri sabitleşince o saatlerde dolup taşmıştı.
benimki bir varsayım aslında.
belkide dediğim gibi olmuştur kimbilir...

LeadRi61:
Belli bir mesaja veya süreyi geçemeyen üyeler konu açamasın.
şuan öyle birşey varmı bilmiyorum :)

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBelli bir mesaja veya süreyi geçemeyen üyeler konu açamasın.

--- Alıntı sonu ---

Malesef bunları çok söyledik ama yapılan bişey yok hala. Böyle gelmiş böyle gider mantıgını benimsedik bizde napalım  ;D

audacious:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBelli bir mesaja veya süreyi geçemeyen üyeler konu açamasın.

--- Alıntı sonu ---

Malesef bunları çok söyledik ama yapılan bişey yok hala. Böyle gelmiş böyle gider mantıgını benimsedik bizde napalım  ;D

--- Alıntı sonu ---

Ben o mantığı benimsemem arkadaş. Gerekirse isteklerimiz doğrultusunda yönetimi yönlendiririz.  Foruma katkısı olmayan, mesaj yazmayan,  sadece kampanyalara bakıp giden adamın burada ne işi var? İÇİMİZDE SÜLÜKLERİ İSTEMİYORUZ >:(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git