0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 1.oldum yaşasın.şu favoriyi zorlaya zorlaya sonunda kazandım.bu defa nasıl kazandım .yarışmaya bu defa öylesine girmiştim.oldu.umursamayınca kazanılıyormuş demek ki..destekleyen ve yardımını esirgemeyenlere çok teş.ediyorum.bunun dışında kendi işi olmayınca sırtını dönüverenlere de sizin de işiniz düşer elbet diyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar 1.oldum yaşasın.şu favoriyi zorlaya zorlaya sonunda kazandım.bu defa nasıl kazandım .yarışmaya bu defa öylesine girmiştim.oldu.umursamayınca kazanılıyormuş demek ki..destekleyen ve yardımını esirgemeyenlere çok teş.ediyorum.bunun dışında kendi işi olmayınca sırtını dönüverenlere de sizin de işiniz düşer elbet diyorum..senmiydin adem hay seni valla geçen favoride bir sürü üyelikle oy toplayıp kızdırmışdın herkesi hatta benide.neyse ama kazandın şimdi güle güle kullan sende
Tebriklerrr arkadaşlar çok sevindim kazanmanıza
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar 1.oldum yaşasın.şu favoriyi zorlaya zorlaya sonunda kazandım.bu defa nasıl kazandım .yarışmaya bu defa öylesine girmiştim.oldu.umursamayınca kazanılıyormuş demek ki..destekleyen ve yardımını esirgemeyenlere çok teş.ediyorum.bunun dışında kendi işi olmayınca sırtını dönüverenlere de sizin de işiniz düşer elbet diyorum..senmiydin adem hay seni valla geçen favoride bir sürü üyelikle oy toplayıp kızdırmışdın herkesi hatta benide.neyse ama kazandın şimdi güle güle kullan sende evet aramızda tatsızlık olmuştu o zaman.çok teş.ederim arkadaşım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar 1.oldum yaşasın.şu favoriyi zorlaya zorlaya sonunda kazandım.bu defa nasıl kazandım .yarışmaya bu defa öylesine girmiştim.oldu.umursamayınca kazanılıyormuş demek ki..destekleyen ve yardımını esirgemeyenlere çok teş.ediyorum.bunun dışında kendi işi olmayınca sırtını dönüverenlere de sizin de işiniz düşer elbet diyorum..senmiydin adem hay seni valla geçen favoride bir sürü üyelikle oy toplayıp kızdırmışdın herkesi hatta benide.neyse ama kazandın şimdi güle güle kullan sende senin hediyen de çok güzeldi.sen de güle güle kullan..güzel günlerde inş.evet aramızda tatsızlık olmuştu o zaman.çok teş.ederim arkadaşım.evet ama unut gitsin ya ters zamanımızda ikimizinde boşver şimdi geçti gitti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar 1.oldum yaşasın.şu favoriyi zorlaya zorlaya sonunda kazandım.bu defa nasıl kazandım .yarışmaya bu defa öylesine girmiştim.oldu.umursamayınca kazanılıyormuş demek ki..destekleyen ve yardımını esirgemeyenlere çok teş.ediyorum.bunun dışında kendi işi olmayınca sırtını dönüverenlere de sizin de işiniz düşer elbet diyorum..senmiydin adem hay seni valla geçen favoride bir sürü üyelikle oy toplayıp kızdırmışdın herkesi hatta benide.neyse ama kazandın şimdi güle güle kullan sende senin hediyen de çok güzeldi.sen de güle güle kullan..güzel günlerde inş.evet aramızda tatsızlık olmuştu o zaman.çok teş.ederim arkadaşım.