Diğer > Görüş ve Öneriler
Blog Kampanyaları
SüsLü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBlog kampanyalarına ilgi azaldığı için katılımlar az oluyor sürekli güncel yazmak bişeyi değiştirmiyor. Katılmak isteyen katılıyor zaten belli bir kesim oda. Birde birden fazla kampanya yapıyoruz çok fazla konu oluyor insanlar nereye bakacağını şaşırıyor. Tek bi konu altında birleştirebiliriz kampanyalarımızı
--- Alıntı sonu ---
Bitenler kaldırılırsa zaten tek bi başlık altında olmuş oluyor canım.ayrıca mesela nen güncel yazdıktan sonra 3-5 katılımcı daha ekleniyor.bence bu herşeyi açıklamaya yeterli
masumkedi:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBlog kampanyalarına ilgi azaldığı için katılımlar az oluyor sürekli güncel yazmak bişeyi değiştirmiyor. Katılmak isteyen katılıyor zaten belli bir kesim oda. Birde birden fazla kampanya yapıyoruz çok fazla konu oluyor insanlar nereye bakacağını şaşırıyor. Tek bi konu altında birleştirebiliriz kampanyalarımızı
--- Alıntı sonu ---
Bitenler kaldırılırsa zaten tek bi başlık altında olmuş oluyor canım.ayrıca mesela nen güncel yazdıktan sonra 3-5 katılımcı daha ekleniyor.bence bu herşeyi açıklamaya yeterli
--- Alıntı sonu ---
benim demek istediğim şu mesela sen tüm kampanyalarını tek konuda toplayacaksın ben tüm kampanyalarımı tek konu altında toplıcam herkes böyle yaptığında kendiliğinden toplanmış olcak zaten
aysell:
ben eski actıgım 5 konumu sildim biraz temizlenmiştir herkes eski konularını silebilir bence
SüsLü:
Kayit olun veya giris yapinben eski actıgım 5 konumu sildim biraz temizlenmiştir herkes eski konularını silebilir bence
--- Alıntı sonu ---
nasıl siliniyor :-\
Brave:
konunun sol en altında konuyu sil yazar.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git