Diğer > Görüş ve Öneriler

SİTEDE DÜZENME LAZIM BENCE

<< < (9/10) > >>

Hayalkuzum:
Ben de katılıyorum bu fikre. Konuları karıştırıyorum çoğu zaman. hatta bazı kampanyaları kaçırıyorum yeni oldukları halde çünkü aşağılarda kalıyorlar.

admin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSONUÇLARI AÇIKLANAN KAMPANYALAR ARŞİVE KALDIRILABILIR.günlük aylık kampanyalarda sabit sıraya konulabilir

--- Alıntı sonu ---

Sonuçları açıklanan kampanyaları "Biten Kampanyalar" bölümüne taşıyoruz. Gözümüzden kaçan başlıkları moderatöre bildir linkini kullanarak kampanyanın bittiğini bildirebilirsiniz

Beyondparadise:
Anketler diye bi bölüm açılabilir admin internet kampanyaları çok karışmaya başladı.

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnketler diye bi bölüm açılabilir admin internet kampanyaları çok karışmaya başladı.

--- Alıntı sonu ---
evet acaip katılıyorum ;D ;D :D çok iyi olur yada internet kampanyaları kalsın onun içinde bölümler olsun yarışmalar anketler vs. vs.

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnketler diye bi bölüm açılabilir admin internet kampanyaları çok karışmaya başladı.

--- Alıntı sonu ---
evet acaip katılıyorum ;D ;D :D çok iyi olur yada internet kampanyaları kalsın onun içinde bölümler olsun yarışmalar anketler vs. vs.

--- Alıntı sonu ---

Hatta birde hergünkampanya yarişmaları bölümü açılsa :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git